VRF κεντρικές μονάδες

city-multi

Η νέα σειρά CITY MULTI VRF (Variable Refrigerant Flow) είναι η απάντηση της Mitsubishi Electric με ενεργειακά αποδοτικές μεγάλης κλίμακας εφαρμογές κλιματισμού, όπως εμπορικά κέντρα, διαμερίσματα, ξενοδοχεία κ.λπ.
Με ψυκτικές αποδόσεις από 38.000 μέχρι 477.000 btu/h και δυνατότητα παράλληλης σύνδεσης μέχρι τριών εξωτερικών μονάδων η συνολική απόδοση μπορεί να φτάσει έως και 1.431.000 BTU/h. Η εξωτερική μονάδα City Multi μπορεί να συνδυαστεί με μέχρι 50 εσωτερικές. Θεωρείται το πλέον εξελιγμένο σύστημα κλιματισμού ,εύκολο στην εγκατάσταση και απλό στην λειτουργία ,παρέχει ιδανικές συνθήκες άνεσης.

Το CITY MULTI R2 & WR2 είναι το μοναδικό που προσφέρει μονάδες ανάκτησης θερμότητας με τεχνολογία 2 σωλήνων για την παράλληλη θέρμανση ή ψύξη διάφορων χώρων. Πολλά κτίρια χρειάζονται ψύξη σε μερικούς χώρους και ταυτόχρονα θέρμανση σε κάποιους άλλους,ακόμη και παρακείμενους. Το εξαιρετικό σύστημα CITY MULTI R2 καλύπτει ακριβώς αυτές τις ανάγκες. Εκμεταλλεύεται την θέρμανση που απορρίπτουμε από έναν χώρο όταν τον ψύχουμε  δίνοντάς την σε έναν άλλο χώρο (και αντίστροφα).Επιπλέον η ανάκτηση θερμότητας επιτρέπει την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνουμε μέχρι 50% εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα VRV.

Βίντεο

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Κορυφαία απόδοση με υψηλό COP

Υψηλή απόδοση, αθόρυβη λειτουργία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Τα συστήματα CITY MULTI χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, δίνοντας στις μονάδες της κορυφαίο συντελεστής απόδοσης COP. Τα υψηλής απόδοσης συστήματα προσφέρουν το πλεονέκτημα της ευέλικτης εγκατάστασης, εξοικονόμησης ενέργειας και εξαιρετικά αθόρυβης λειτουργίας, όλα σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των επιδόσεων και της ποιότητας που προσφέρει η Mitsubishi Electric.

Αθόρυβη Λειτουργία

Οι εξωτερικές μονάδες μας πέτυχαν υψηλές επιδόσεις σε χαμηλά επίπεδα θορύβου. Συνδέοντας την νέα σειρά εσωτερικών μονάδων, το σύστημα είναι ικανό να προσφέρει ένα άνετο, ήσυχο εσωτερικό περιβάλλον όπου οι χρήστες του δεν αντιλαμβάνονται ακόμα και την λειτουργία των κλιματιστικών.

Επιλογή εσωτερικών μονάδων

Επιλογή των εσωτερικών μονάδων βάσει των απαιτήσεων και της διακόσμησης των χώρων. Το σύστημα CITY MULTI προσφέρει 16 τύπους εσωτερικών μονάδων με 8 μορφές όπως τοίχου, δαπέδου μικρής διάστασης, δαπέδου εμφανές, δαπέδου κρυφό κ.τ.λ.

Εξοικονόμηση χώρου

Οι συμπαγείς, μοντέρνες εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες μεταφέρονται και εγκαθίστανται εύκολα. Τα νέα πολυδιαιρούμενα συστήματα VRF CITY MULTI παρέχουν την δυνατότητα να συνδεθούν μέχρι 50 εσωτερικά μηχανήματα σε 1 εξωτερική μονάδα. Επιπλέον οι νέες εξωτερικές μονάδες VRF CITY MULTI έχουν το ελάχιστο εμβαδόν και όγκο σε σχέση με τον ανταγωνισμό και μπορεί να "κολλάει" η μία μονάδα δίπλα στην άλλη.

Εύκολη εγκατάσταση & υπηρεσίες συντήρησης. Άλλο ένα χαρακτηριστικό της ποιότητας MEQ

Τα κλιματιστικά Mitsubishi Electric είναι φημισμένα όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα και την αποδοτικότητα τους, αλλά και την ευκολία εγκατάστασης και το χαμηλό κόστος συντήρησής τους. Το εξελιγμένο σύστημα καλωδιώσεων που διαθέτουν μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης και το αντίστοιχο κόστος. Αυτό είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα αποδοτικής μείωσης των συνολικών δαπανών στους τομείς της κατασκευής, των πωλήσεων, της παροχής υπηρεσιών.

CITY MULTI: Εκτεταμένη ελευθερία σχεδιασμού

Η χρησιμοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών της Mitsubishi Electric όπως το διπολικό δίκτυο εντολών (σημάτων), ο απλός σχεδιασμός των κεντρικών συστημάτων και η παγκόσμια πρωτοπορία με την χρήση μόνο 2 σωλήνων στα συστήματα ταυτόχρονης ψύξης-θέρμανσης αποδεικνύουν ότι παράγουμε προϊόντα έξυπνα και εύχρηστα. Τα συστήματα CITY MULTI θεωρούνται τα πλέον αξιόπιστα με το χαμηλότερο κόστος συντήρησης. Είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες αυτοδιάγνωσης βλαβών.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σπύρου Λάμπρου 78, Ιωάννινα
Τ.Κ. 45333
Τηλ.: 2651030069, 2651028870
Fax: 26510 30200
E-mail: info@sillis.gr

Τελευταία Νέα

Εγγραφή στο Newsletter


Ένα email θα σας αποσταλεί για να επιβεβαίωσεται την εγγραφή σας.

Αρχικη
Εταιρεια
Φιλοσοφία
Γιατί να επιλέξατε εμάς;
Συνεργασίες
Πελατολόγιο
Υπηρεσιες
Προϊoντα
Αντλίες Θερμότητας MITSUBISHI
Τεχνολογία ZUBADAN
Zubadan Inverter
Power Inverter
Εσωτερικές μονάδες
Εναλλάκτες
Αυτοματισμοί - Χειριστήρια
Αντλία θερμότητας με φωτοβολταϊκά
Συχνές ερωτήσεις για αντλίες θερμότητας
Κλιματισμός
Οικιακά
Ατομικές μονάδες Split
Τοίχου Mitsubishi
Τοίχου Daikin
Δαπέδου
Κασέτες
Ψευδοροφής
Πολυδιαιρούμενα Συστήματα
Multi 1x2
Multi 1x3
Multi 1x4
Multi 1x5
Multi 1x6
Multi 1x8
Επαγγελματικά
Κασέτες
Οροφής
Ψευδοροφής-Καναλάτα
Τοίχου
Ντουλάπες
VRF Κεντρικές μονάδες
Συντήρηση
Θέρμανση
Αντλίες θερμότητας Mitsubishi Ecodan
Λέβητες
Καυστήρες
Θερμαντικά Σώματα
Κυκλοφορητές - Αντλίες
Boilers - ZNX
Θέρμανση εξωτερικών χώρων
Ενδοδαπέδια Θέρμανση
Uponor
Ηλιακά Συστήματα
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SONNE Aktion - Χάλκινοι
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες SONNE Aktion - Glass
Τοποθέτηση - Κεραμοσκεπή
Αφυγραντές
Φωτοβολταϊκά
Αυτοπαραγωγή με Φωτοβολταϊκά - Net Metering
Αντλία θερμότητας με φωτοβολταϊκά
Οικιακά Φωτοβολταϊκά Συστήματα
Αυτόνομα - Yβριδικά Φωτοβολταϊκά Συστήματα
Συντήρηση φωτοβολταϊκών
Φωτοβολταϊκά με απλά λόγια
Προϊόντα
Χρηματοδότηση
Φωτογραφίες έργων
Εξοικονομηση Ενεργειας
Πρόγραμμα εξοικονομώ κατ’ οίκον
Ενεργειακή Αναβάθμιση
Συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι
Ολοκληρωμενα εργα
Αντλίες Θερμότητας
Κλιματισμός
Ηλιακά Συστήματα
Φωτοβολταϊκά
Νεα
Επικοινωνια